Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'x64'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Updates
    • Command & Conquer News
    • Site / Forum News & Discussion
  • General Discussion Forums
    • Off-Topic Discussion
    • Gaming Discussion
    • Tech Discussion & Support
  • Command & Conquer Universe of Games
    • Command & Conquer: General Discussion
    • Rivals
    • The Ultimate Collection / The First Decade
    • Tiberium Alliances
    • Tiberian Twilight
    • Red Alert 3 / Uprising
    • Tiberium Wars / Kane's Wrath
    • Generals / Zero Hour
    • Renegade
    • Red Alert 2 / Yuri's Revenge
    • Tiberian Sun / Firestorm
    • Red Alert / Counterstrike / Aftermath
    • Command & Conquer / Covert Operations
  • Hosted Projects
    • Command & Patch
  • The Archives
    • Cartoon and Conquer
    • Command & Conquer Legos / Tiberium Legos
    • Renegade-X
    • TibEd.Net Forums
    • C&C 2013 [Cancelled Game]
    • TIBERIUM [Cancelled Game]
    • Tiberium Chronicles RPG Project [Archived Project]
    • YR: Generals Mod [Archived Project]
    • Petro-Gamers Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Yahoo


Discord


Origin


Steam


GOG.com


Xbox Live


PSN


Location


Interests


C&C:Online


CnCNet


XWIS


Renegade-X


W3D Hub


Favourite C&C

Found 1 result

  1. hello, i'm Jaap Daniels...ever since i reinstalled windows 10 pro (x64) on this pc, everything just like i think i left it before.the patch will give me the same error: "cannot install this program, a required file is missing." i followed the guide to the letter, everything seems to be installed but no matter what game of my ultimate collection (origin pack) i install the error keep popping up, and i can't continue. i also have no clue on what file it might be since each game runs sort of (mouse is buggy at best in some of the classics).is there a way to trigger debugger or log file? maybe then i can see what is going wrong.i tried already AUC turned off, anti-virus and firewall off (bitdefender total security), and windows xp/7 mode...nothing helps nor will redownload do.i'm mostly interested in general & zero hour... thank you for reading, please help me out.
×