Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Shadowplay'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Updates
    • Command & Conquer News
    • Site / Forum News & Discussion
  • General Discussion Forums
    • Off-Topic Discussion
    • Gaming Discussion
    • Tech Discussion & Support
  • Command & Conquer Universe of Games
    • Command & Conquer: General Discussion
    • Rivals
    • The Ultimate Collection / The First Decade
    • Tiberium Alliances
    • Tiberian Twilight
    • Red Alert 3 / Uprising
    • Tiberium Wars / Kane's Wrath
    • Generals / Zero Hour
    • Renegade
    • Red Alert 2 / Yuri's Revenge
    • Tiberian Sun / Firestorm
    • Red Alert / Counterstrike / Aftermath
    • Command & Conquer / Covert Operations
  • Hosted Projects
    • Command & Patch
  • The Archives
    • Cartoon and Conquer
    • Command & Conquer Legos / Tiberium Legos
    • Renegade-X
    • TibEd.Net Forums
    • C&C 2013 [Cancelled Game]
    • TIBERIUM [Cancelled Game]
    • Tiberium Chronicles RPG Project [Archived Project]
    • YR: Generals Mod [Archived Project]
    • Petro-Gamers Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Yahoo


Discord


Origin


Steam


GOG.com


Xbox Live


PSN


Location


Interests


C&C:Online


CnCNet


XWIS


Renegade-X


W3D Hub


Favourite C&C

Found 1 result

  1. So I'm trying to record a GLA campaign using the Nvidia shadowplay feature on Nvidia graphics cards, the recording is great HD and 60 fps but there are always these two black lines on the sides of the video. Can somebody explain how to remove them? Thanks. Here is a link to my video.
×